1. Συμπληρώνετε την Ηλεκτρονική Φόρμα Δήλωσης Εγγραφής
 2. Συμπληρώνετε την Ιατρική Βεβαίωση, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε υπογεγραμμένη από ιατρό το αργότερο τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος.
 3. Καταθέτετε προκαταβολή 50€ ή εξόφληση στην τράπεζα EUROBANK στο λογαριασμό 0026.0243.75.0201146544
  * Δικαιούχος: SPORTS & ENTERTAINMENT E.E
  * ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσθέτετε στην αιτιολογία το όνομα του παιδιού (υποχρεωτικά) που θα συμμετέχει.
  *  ΙΒΑΝ τραπεζών: EUROBANK: GR5902602430000750201146544
 4. Στέλνετε με mail toulios@academicasportscenter.gr, την απόδειξη κατάθεσης από την Τράπεζα.

Με δραστηριότητες που τα παιδιά σας θα αγαπήσουν εντός και εκτός αθλητικού μας κέντρου, με πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια που θα τους μείνουν αξέχαστα.

Το Academica Summer Camp θα βρίσκεται στο Academica Sports Center την περίοδο 17 Ιουνίου έως 2 Αυγούστου και θα αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 έως 12 ετών.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:00.

Στόχος του Academica Summer Camp είναι η πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, αθλήματα, ομαδικό παιχνίδι και συμβίωση.

Επίσης τα παιδιά 2 φορές την εβδομάδα θα απολαμβάνουν δραστηριότητες εκτός των εγκαταστάσεων μας. (πισίνα, πεζοπορία, ιππασία, κ.τ.λ.π).

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα ανακοινώνεται κάθε Παρασκευή και θα αφορά την επόμενη εβδομάδα.

 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Padel
 • Tennis
 • Survivor
 • Volley
 • Badminton
 • Τραμπολίνο
 • Φουσκωτά
 • Χορός
 • Μουσική
 • Ζωγραφική
 • Επιτραπέζια παιχνίδια κ.τ.λ.π

 • Πισίνα
 • πεζοπορία
 • ιΙππασία
 • κ.τ.λ.π

Οι μετακινήσεις για τις εξωτερικές δραστηριότητες θα γίνονται με λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών και θα αναχωρούν από τις εγκαταστάσεις μας.

Academica Summer Camp - Φόρμα Εγγραφής

Στοιχεία παιδιού

Στοιχεία γονέα / κηδεμόνα

Γενικές ερωτήσεις

Προσωπικές πληροφορίες

Κόστος

70€ Την εβδομάδα
3 εβδομάδες και άνω έκπτωση 10%

Συγκατάθεση

Όροι Συμμετοχής

 1. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: Με τη δήλωση συμμετοχής προκαταβάλλονται 50€. Το ποσόν της προκαταβολής συμψηφίζεται στο συνολικό κόστος και επιστρέφεται μόνο αν πραγματοποιηθεί ακύρωση το αργότερο μέχρι την Κυριακή 9 Ιουνίου. Από την Δευτέρα 10 Ιουνίου δεν επιστρέφεται.
 2. ΕΞΟΦΛΗΣΗ: Tο υπόλοιπο του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το αργότερο τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την πρώτη ημέρα συμμετοχής του παιδιού στο πρόγραμμα. Διατηρούμε το δικαίωμα διακοπής της συμμετοχής του παιδιού σε περίπτωση καθυστέρησης της εξόφλησης.
 3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ: Απαραίτητο στοιχείο για την συμμετοχή του παιδιού θεωρείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης υπογεγραμμένης από τον ιατρό σας, που να αναφέρει ότι το παιδί σας είναι υγιές και μπορεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες του Academica Summer Camp (κολύμβηση στην πισίνα, αθλητικές δραστηριότητες, μπάνιο στη θάλασσα κτλ.). Η ιατρική βεβαίωση προσκομίζεται το αργότερο μία εργάσιμη ημέρα πριν την έναρξη του προγράμματος.
 4. ΑΛΛΑΓΕΣ: * Ανανεώσεις περιόδων μετά την αρχική δήλωση συμμετοχής, γίνονται μόνον με ηλεκτρονική αλληλογραφία και εγκρίνονται εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. * Αλλαγές στα προγράμματα δεν συστήνονται για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του camp. Πραγματοποιούνται σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο μετά τη λήξη της περιόδου (εβδομάδας) που διανύεται.
 5. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ: Σε περίπτωση ακύρωσης εβδομάδων (περιόδων) μετά την έναρξη λειτουργίας του Summer Camp ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
 6. ΑΠΟΥΣΙΕΣ: * Σε περίπτωση απουσίας του παιδιού πρέπει να ενημερώσετε τη Γραμματεία του Academica Summer Camp. * Οι ημέρες που χάνονται λόγω απουσίας δεν αναπληρώνονται και δεν επιστρέφονται τα χρήματα. Μόνο σε περίπτωση ασθένειας για περισσότερο από 3 ημέρες, επιστρέφονται τα χρήματα για το χρονικό διάστημα που χάθηκε ή αναπληρώνονται οι ημέρες σε άλλη περίοδο. Απαραίτητη προϋπόθεση η ιατρική βεβαίωση.
 7. Σε περίπτωση αποβολής από το Summer Camp λόγω απρεπούς συμπεριφοράς, δεν επιστρέφεται το ποσό των περιόδων που χάνονται.
 8. Δεν επιτρέπεται στα παιδιά να έχουν μαζί τους, μεγάλα χρηματικά ποσά και πολύτιμα αντικείμενα (κινητά, κάμερες, iPad κλπ). Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.
 9. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, των δραστηριοτήτων και του μενού χωρίς προειδοποίηση.
 10. Στην περίπτωση κατά την οποία, η εκμάθηση παρέχεται από εξειδικευμένους συνεργάτες του κέντρου το οποίο επισκεπτόμαστε την ευθύνη τυχόν ατυχήματος, φέρει το συγκεκριμένο κέντρο.
 11. Η δημιουργία και η σύνθεση των ομάδων γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

Επάνω